MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Belgien - Autoteknologi-uddannelser i Belgien Autoteknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Studerende i bilindustrien ingeniøruddannelser kan forberede sig på en række forskellige karrierer inden for området. Mange program kandidater finde stillinger på forskellige niveauer i produktion, post-produktion, industriel forarbejdning, bildesign og forskning og design.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Autoteknologi i Belgien - Tag din MSc i Belgien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Autoteknologi, Belgien Filter

Master of Science in Engineering: Logistik og trafik

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette masterprogram danner ingeniørstuderende i trafik og intelligente transportsystemer (design, vedligeholdelse og styring af infrastruktur og (offentlige) transportsystemer ...

Læs mere

Master i Automotive Mekatronik og Ledelse

University of Applied Sciences Upper Austria
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
Tysk
på universitet

Hurtige udvikling i køretøjets teknik har ført til en sammenlægning af områderne mekanik, elektronik og informatik. En årsag til dette er, at køretøjer opfylder kundernes beho ...

Læs mere