MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Danmark - Autoteknologi-uddannelser i Danmark Autoteknologi

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Studerende i en automotive engineering program har mulighed for at opbygge et stærkt fundament for en række karrierer i at designe produkter til automobilindustrien. Studerende kan bygge den nødvendige viden til at designe forskellige aspekter af køretøjer i deres fremtidige karriere.

 

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Autoteknologi i Danmark - Tag din MSc i Danmark. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Autoteknologi, Danmark Filter

Master of Science i transport og logistik

Technical University of Denmark
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

MSc Eng i transport og logistik giver dig kvalifikationer til at designe, analysere, forbedre og styre fremtidens transport- og logistiksystemer og teknologier.

Læs mere