MASTERSTUDIES

Autoteknologi Clermont-Ferrand - Autoteknologi-uddannelser i Clermont-Ferrand Autoteknologi, Clermont-Ferrand

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Automotive ingeniøruddannelser fokusere på en række branchespecifikke emner. Som et resultat, kan de studerende forvente at tage kurser, der dækker industriel processtyring, motorkøretøjer systemudvikling og udvikling af fremdrivningssystemer.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Med en befolkning på mere end 100.000 mennesker er Clermont-Ferrand city-kommune omkranset af et stort industriområde i Frankrig. Byen er hjemsted for d 'Auvergne Universitet og Blaise Pascal University.

Autoteknologi Clermont-Ferrand - Tag din MSc i Clermont-Ferrand. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Autoteknologi, Clermont-Ferrand Filter

Master of Science i transformering af mobilitet: forretningsmodeller & køretøjer til fremtiden

ESC Clermont Business School
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Bilindustrien og mobilitetssektoren generelt gennemgår en tredobbelt forstyrrelse på grund af digitalisering, miljømæssige begrænsninger og teknologisk udvikling. Groupe ESC C ...

Læs mere