MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Italien - Autoteknologi-uddannelser i Italien Autoteknologi

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Studerende i bilindustrien ingeniøruddannelser kan forberede sig på en række forskellige karrierer inden for området. Mange program kandidater finde stillinger på forskellige niveauer i produktion, post-produktion, industriel forarbejdning, bildesign og forskning og design.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Autoteknologi i Italien - Tag din MSc i Italien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Autoteknologi, Italien Filter

Master of Science i sikkerhedsteknologi for transport, logistik og produktion

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
31 Maj 2021
Engelsk
Italiensk
på universitet

MSc i sikkerhedsteknologi for transport, logistik og produktion giver et højt niveau af avanceret uddannelse, så de studerende kan fungere inden for områderne sikkerhedsteknol ...

Læs mere

MSc i mobilitetsteknologi

Politecnico di Milano
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Laurea Magistrale (tilsvarende en kandidatuddannelse) træner fagfolk i stand til at tackle kompleksiteten af mobilitetssystemer og samspillet mellem de kritiske spørgsmål vedr ...

Læs mere