MASTERSTUDIES

Autoteknologi Rosarito - Autoteknologi-uddannelser i Rosarito Autoteknologi, Rosarito

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Studerende i en automotive engineering program har mulighed for at opbygge et stærkt fundament for en række karrierer i at designe produkter til automobilindustrien. Studerende kan bygge den nødvendige viden til at designe forskellige aspekter af køretøjer i deres fremtidige karriere.

 

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Autoteknologi Rosarito - Tag din MSc i Rosarito. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Autoteknologi, Rosarito Filter

Master i teknologisk innovation i bilindustrien

Center for University Studies Rudolph Diesel
MSc
Jul 2021
Spanish (Mexican)
på universitet

Kandidaten fra denne kandidatgrad har evnen til at identificere vigtige ligheder og forskelle mellem viden om teknologisk innovation i bilindustrien inden for domæneområder in ...

Læs mere