MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Mexico - Autoteknologi-uddannelser i Mexico Autoteknologi

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Automotive ingeniøruddannelser ofte give eleverne et stærkt fundament af videnskabelig viden til at hjælpe dem at fuldføre deres uddannelsesmæssige mål. Mange studerende kan støde kurser i kemi, matematik, datalogi og ledelse, der kan hjælpe forberede dem til deres fremtid.  

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Autoteknologi i Mexico - Tag din MSc i Mexico. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Autoteknologi, Mexico Filter

Master i teknologisk innovation i bilindustrien

Center for University Studies Rudolph Diesel
MSc
Jul 2021
Spanish (Mexican)
på universitet

Kandidaten fra denne kandidatgrad har evnen til at identificere vigtige ligheder og forskelle mellem viden om teknologisk innovation i bilindustrien inden for domæneområder in ...

Læs mere