MASTERSTUDIES

Autoteknologi Warszawa - Autoteknologi-uddannelser i Warszawa Autoteknologi, Warszawa

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Studerende i en automotive engineering program har mulighed for at opbygge et stærkt fundament for en række karrierer i at designe produkter til automobilindustrien. Studerende kan bygge den nødvendige viden til at designe forskellige aspekter af køretøjer i deres fremtidige karriere.

 

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Warszawa hovedstaden og den største by i Polen menes at være en stor turistattraktion, økonomisk knudepunkt og pædagogisk center. Byen er fyldt med naturlig skønhed og er et ideelt pædagogisk knudepunkt for naturelskere. Det har også institutioner, der tilbyder grader i forskellige områder for videregående uddannelse.

Autoteknologi Warszawa - Tag din MSc i Warszawa. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Autoteknologi, Warszawa Filter

M.Sc. Transport - Transportsystemteknik og ledelse

Warsaw University of Technology
MSc
Okt 2021
<
Fuldtid
<
3 semestre
15 Jul 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studerende inden for Transport Systems Engineering og Management specialisering erhverver udvidet viden og færdigheder inden for: styring og styring af vej, jernbane og kommun ...

Læs mere