MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Polen - Autoteknologi-uddannelser i Polen Autoteknologi

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

I en automotive engineering program, har de studerende mulighed for at lære om en række metodiske operativsystemer, der er til stede i hele den industrielle maskinindustrien. Dette kan understøtte deres studier som de forfølger kurser, der kan dække emner som mekanik, materialer, energi og ledelse.

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Autoteknologi i Polen - Tag din MSc i Polen. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Autoteknologi, Polen Filter

M.Sc. Transport - Transportsystemteknik og ledelse

Warsaw University of Technology
MSc
Okt 2021
<
Fuldtid
<
3 semestre
15 Jul 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studerende inden for Transport Systems Engineering og Management specialisering erhverver udvidet viden og færdigheder inden for: styring og styring af vej, jernbane og kommun ...

Læs mere