MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Sverige - Autoteknologi-uddannelser i Sverige Autoteknologi

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

I en automotive engineering program, har de studerende mulighed for at lære om en række metodiske operativsystemer, der er til stede i hele den industrielle maskinindustrien. Dette kan understøtte deres studier som de forfølger kurser, der kan dække emner som mekanik, materialer, energi og ledelse.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Autoteknologi i Sverige - Tag din MSc i Sverige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Autoteknologi, Sverige Filter

MSc bæredygtige bymobilitetsovergange

EIT Urban Mobility
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
16 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Få viden til at designe og styre bæredygtige byplaner og -politikker og færdighederne til at drive ansvarlig innovation.

Læs mere

Master i Jernbaneteknik

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Jernbanetransport oplever en verdensomspændende renæssance. Det giver betydelige økonomiske fordele, energieffektivitet og miljømæssige og sikkerhedsmæssige fordele. Jernbane ...

Læs mere

Master i transport- og geoinformationsteknologi

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Funktionelle og veludviklede transportsystemer er afgørende i et bæredygtigt og velstående samfund. Planlægning, bygning og vedligeholdelse af et sådant system kræver viden om ...

Læs mere

Master i Køretøjsteknik

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vehicle Engineering er et bredt område inden for ingeniørvidenskab drevet af en stadigt stigende grad af mobilitet i verden. Transport skal dog stå over for udfordringen med a ...

Læs mere