MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Tyskland - Autoteknologi-uddannelser i Tyskland Autoteknologi

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Automotive ingeniøruddannelser ofte give eleverne et stærkt fundament af videnskabelig viden til at hjælpe dem at fuldføre deres uddannelsesmæssige mål. Mange studerende kan støde kurser i kemi, matematik, datalogi og ledelse, der kan hjælpe forberede dem til deres fremtid.  

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Autoteknologi i Tyskland - Tag din MSc i Tyskland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Autoteknologi, Tyskland Filter

Mester i bilforvaltning (msc)

EBS Universität
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
på universitet

Karriere i en af ​​verdens største og stærkeste brancher - kandidater fra "Master in Automotive Management" -programmet er ideelt forberedt til karriere inden for bilindustrie ...

Læs mere