MASTERSTUDIES

Autoteknologi i Tyskland - Autoteknologi-uddannelser i Tyskland Autoteknologi

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Automotive ingeniøruddannelser ofte give eleverne et stærkt fundament af videnskabelig viden til at hjælpe dem at fuldføre deres uddannelsesmæssige mål. Mange studerende kan støde kurser i kemi, matematik, datalogi og ledelse, der kan hjælpe forberede dem til deres fremtid.  

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Autoteknologi i Tyskland - Tag din MSc i Tyskland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Autoteknologi, Tyskland Filter

Master I Automotive Management (MSc)

EBS Universität
MSc
<
Fuldtid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
på universitet

Karriere i en af de største og stærkeste sektorer på verdensplan - kandidater fra programmet "Master in Automotive Management" er ideelt forberedt på en karriere inden for bil ...

Læs mere

Vehicle Electrical Distribution Systems Development (MEng)

Hochschule Landshut
MSc
Okt 2021
Tysk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Vehicle Electrical Distribution Systems Development forbereder de studerende til professionel aktivitet inden for udvikling, planlægning og produktion in ...

Læs mere