38 MSc Programmer i Autoteknologi 2024

MSc Programmer i Autoteknologi 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Begynd på din masterrejse i anvendt kunstig intelligens i bilindustrien IU's aster i anvendt kunstig intelligens i bilindustrien (60 ECTS) er designet til at sætte dig på vejen til en givende karriere inden for dette dynamiske felt, uanset om du ønsker at være en (senior) AI Udvikler, en banebrydende AI-forsker eller en visionær projektleder.

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    2 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Laurea Magistrale (tilsvarende en kandidatuddannelse) træner fagfolk i stand til at tackle kompleksiteten af mobilitetssystemer og samspillet mellem de kritiske spørgsmål vedrørende sikkerhed, teknologi, ledelse, etik og strategiske aspekter af mobilitetssystemer og byudvikling.

    • Wrexham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Gothenburg, Sverige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Hver dag transporterer godstog, lastbiler, fly og skibe enorme mængder af råmaterialer og fremstillede varer rundt om i verden, mens milliarder af mennesker rejser for arbejde og fritid på samme måde. At studere jernbaneteknologiprofilen for dette kandidatprogram vil give dig et solidt fundament inden for jernbanemekanik, mekanisk forringelse og asset management, hvilket hjælper med at styre industrien mod en ny æra.

    • Alesund, Norge

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Udforsk grænserne for teknologisk innovation og bæredygtighed med en mastergrad i mekatronik og automatisering. Her kommer du til at arbejde med virkelige udfordringer og bygge dine egne mekatroniske systemer i vores laboratorier. Disse er ofte fuldt funktionelle skalamodeller af store cyber-fysiske systemer, som du også vil udvikle en digital tvilling af.

    • Stade, Tyskland

    Fuldtid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen henvender sig til ingeniører fra en bred vifte af discipliner samt designere, der er begejstrede for materialer, bevægelse og letvægtskonstruktion. Uddannelsen byder på de bedste faglige forhold takket være den særlige ekspertise inden for letvægtskonstruktion og fiberkompositter, som har været en del af PFH inden for forskning og undervisning i årevis. Derudover vil du anvende den viden, du har tilegnet dig under dit studie, til praktiske, "virkelige" projekter.

    • Cranfield, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MSc i Connected og Autonome Vehicle Engineering (Automotive) vil give dig de nødvendige tekniske færdigheder til beskæftigelse i den nye 'intelligente mobilitet' sektor. Kurset fokuserer på tekniske og overførbare færdigheder inden for avanceret computing, robotik og netværksaktiveret teknologi til at forberede dig til en karriere inden for bilbranchen.

    • Stockholm, Sverige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i Jernbaneteknik dækker alle aspekter af jernbaner fra et systemperspektiv og integrerer elementer fra både maskin-, anlægs- og elektroteknik. Det gives sammen med University of Illinois i Urbana-Champaign. Eleverne lærer at designe køretøjer, infrastruktur og kontrolsystemer, der fungerer optimalt sammen. Jernbanens betydning i overgangen til bæredygtig transport driver efterspørgslen efter dygtige jernbaneingeniører.

    • Southampton, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Arnhem, Holland

    Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Selvom mobilitet er afgørende for den globale økonomi, har den også bidraget til stigende CO2-udledning. Vi har brug for kreative løsninger, der kombinerer mobilitetskrav med bæredygtig, social og teknisk udvikling.

    • Turin, Italien

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Clermont-Ferrand, Frankrig

    Fuldtid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    Bilindustrien og mobilitetssektoren som helhed gennemgår en tredobbelt forstyrrelse på grund af digitalisering, miljømæssige begrænsninger og teknologisk udvikling. Groupe ESC Clermonts MSc-program er specielt designet til at hjælpe deltagerne med at besvare grundlæggende spørgsmål: Hvilke køretøjer? Hvilke mobilitetstjenester? Hvilke strategier? Hvilke forretningsmodeller? Dette MSc-program vil sætte deltagerne i stand til med succes at styre overgangen til bæredygtig mobilitet.

    • Rotterdam, Holland

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i økonomi og erhvervsliv med speciale i by-, havne- og transportøkonomi Avanceret transport, logistik og moderne byer er afgørende for en velfungerende økonomi. Programmet Urban, Port og Transport Economics fokuserer på, hvordan man optimerer disse nøgleelementer i det moderne samfund. Vores undervisere er aktivt involveret i den seneste udvikling inden for international økonomisk forskning, rådgivning og rådgivning.

    • Karlsruhe, Tyskland

    Deltid

    20 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Drivteknologier og topologier skal revurderes i forhold til det overordnede mål om klima- og miljøbeskyttelse. Lær mere om de tekniske komponenter i både el- og hybridkøretøjer fra scootere til biler til drivlinjen i denne specialisering af kandidatuddannelsen i Mobility Systems Engineering and Management.

    • Eindhoven, Holland
    • Barcelona, Spanien
    • + 3 more

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Omform vores bysystemer ved at udnytte big data gennem avanceret dataanalyse, modellering og simulering.