MASTERSTUDIES

Bioteknologi i Finland - Bioteknologi-uddannelser i Finland Bioteknologi

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Studerende, der nyder videnskab og teknologi kan ønsker at forfølge en uddannelse i bioteknologi. Viden på dette område kan føre til innovationer inden for biomedicin, landbrug og apotek. Instruktion omfatter ofte både anvendt kursusaktiviteter og laboratorieforsøg.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Bioteknologi i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Bioteknologi, Finland Filter

Master i mikrobiologi og mikrobiel bioteknologi

University of Helsinki
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Finsk
Svensk
på universitet

Hvorfor er mikrober den vigtigste gruppe organismer på vores planet? Hvordan anvendes viden om mikrobiologi i medicin og industri eller i fødevareproduktion? Hvilke forsknings ...

Læs mere

Master of Science i Life Science Technologies

Aalto University
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Life Science Technologies uddanner en ny generation af ingeniører, forskere, iværksættere og akademikere, som alle er forpligtet til at få folk til at le ...

Læs mere