MASTERSTUDIES

Bioteknologi i Frankrig - Bioteknologi-uddannelser i Frankrig Bioteknologi

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Den akademiske inden for bioteknologi henviser til brugen af ​​biologiske processer i udviklingen af ​​produkter og værktøjer til at hjælpe med at forbedre verden. Studerende udvikle viden inden for områderne bioinformatik, molekylær biologi, bioteknologi og biokemi.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Bioteknologi i Frankrig - Tag din MSc i Frankrig. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Bioteknologi, Frankrig Filter

MSc i Biobanks og Complex Data Management

Université Côte d’Azur (UCA)
MSc
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
15 Jun 2021
Engelsk
Fransk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

MSc i "Biobanks og Complex Data Management" åbner øjeblikkelige karrieremuligheder i en række sektorer som industrielle laboratorier for folkesundhed, medicin og bioteknologi ...

Læs mere

Advanced Pharmaceutical Engineering - MASTER OF SCIENCE

Institut Mines-Télécom
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kurset giver udfordrende muligheder for studerende, der er interesserede i at udvikle en karriere inden for medicinalindustrien. ADPHARMING sigter mod at udvikle en ny type le ...

Læs mere