MASTERSTUDIES

Bioteknologi Stockholm - Bioteknologi-uddannelser i Stockholm Bioteknologi, Stockholm

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Studerende interesseret i at udvikle teknologier, der kan bidrage til at forbedre sundheden og miljøet måske ønsker at studere bioteknologi. Dette område kan føre til en karriere inden for molekylær biologi, medicinsk forskning, biokemi, regulatoriske forhold, bæredygtigt landbrug og biodefense.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Bioteknologi Stockholm - Tag din MSc i Stockholm. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Bioteknologi, Stockholm Filter

Master i industriel og miljømæssig bioteknologi

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i industriel og miljømæssig bioteknologi sigter mod at give en dyb forståelse af, hvordan man designer og driver avancerede biovidenskabelige processer med ...

Læs mere

Master i medicinsk bioteknologi

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i medicinsk bioteknologi er designet til at give et solidt fundament, der kræves til udvikling af bioteknologiske løsninger inden for sundhedsvæsenet og de ...

Læs mere

Master i molekylære teknikker i livsvidenskab

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette to-årige kandidatuddannelse forbereder de studerende til en professionel forskerkarriere inden for biovidenskab. Det har et stærkt fokus på molekylære teknikker til sygd ...

Læs mere