MASTERSTUDIES

Bioteknologi Texas - Bioteknologi-uddannelser i Texas Bioteknologi, Texas

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Studerende, der nyder videnskab og teknologi kan ønsker at forfølge en uddannelse i bioteknologi. Viden på dette område kan føre til innovationer inden for biomedicin, landbrug og apotek. Instruktion omfatter ofte både anvendt kursusaktiviteter og laboratorieforsøg.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Bioteknologi Texas - Tag din MSc i Texas. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Bioteknologi, Texas Filter

MASTER OF SCIENCE (MS) IKKE-TESE

Texas A&M University College of Veterinary Medicine & Biomedical Sciences
MSc
Sep 2021
Engelsk
på universitet

BIMS MS Non-Thesis-uddannelsen udstyrer studerende med et stærkt fundament inden for biomedicinske videnskaber og giver en pædagogisk oplevelse, der placerer studerende til at ...

Læs mere