close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Paris - Bogholderi-uddannelser i Paris Bogholderi, Paris

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. Studerende, der ønsker at blive en revisor skal tage et antal klasser i regnskabsvæsen. Typiske krævede klasser kan omfatte bogføring, revision, løn, regnskab, selvangivelser, bogføring teknologi… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Studerende, der ønsker at blive en revisor skal tage et antal klasser i regnskabsvæsen. Typiske krævede klasser kan omfatte bogføring, revision, løn, regnskab, selvangivelser, bogføring teknologi og finansposter opgaver.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Paris er den mest befolkede by i Frankrig og dets hovedstad. Det har over 2 millioner indbyggere. Det er vært for førende centre for læring og kunst i den europæiske region. At være hjemsted for det højeste antal højtuddannede, har Paris flere prestigefyldte universiteter i Frankrig.

Bogholderi Paris - Tag din MSc i Paris. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
IESEG School of Management Lille - Paris
Paris, Frankrig

Deltag i vores MSc i International Accounting, Audit and Control: et etårigt program undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campu ... +

Deltag i vores MSc i International Accounting, Audit and Control: et etårigt program undervist på engelsk på en af ​​de bedste business schools i Frankrig på vores Paris campus. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her