close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Akron - Bogholderi-uddannelser i Akron Bogholderi, Akron

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Personer, der kan lide at arbejde med tal kan være interesseret i regnskabsvæsen. Fælles emner omfatter debit og kredit, læsning af regnskaber, kreditorer, se… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Personer, der kan lide at arbejde med tal kan være interesseret i regnskabsvæsen. Fælles emner omfatter debit og kredit, læsning af regnskaber, kreditorer, selvangivelser, fradrag og registrering. kan tages klasser online eller i et klasseværelse indstilling.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

I Akron, Ohio, tilbyder University of Akron det højeste antal af uddannelser (300), der begge kandidat og bachelor. Du har også AEC Southern Ohio College, Brown Mackie College og Ohio College of Massotherapy.

Bogholderi Akron - Tag din MSc i Akron. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
The University of Akron
Akron, USA

Master of Science in Accountancy (MSA) er et 30-studieprogram, der er designet til at hjælpe studerende med forskellige baggrunde med at blive i stand til regnskabsfolk. Denne ... +

Master of Science in Accountancy (MSA) er et 30-studieprogram, der er designet til at hjælpe studerende med forskellige baggrunde med at blive i stand til regnskabsfolk. Denne grad giver studerende, der har en regnskabsmæssig gradgrad, mulighed for at udvide deres forretningsviden med kurser i informationssystemer og økonomi. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
17 Maj 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her