close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Boise - Bogholderi-uddannelser i Boise Bogholderi, Boise

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Bogføring refererer til hvervet en revisor. For at blive en, eleverne har brug for at tage en række relaterede klasser såsom omkostningsre… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Bogføring refererer til hvervet en revisor. For at blive en, eleverne har brug for at tage en række relaterede klasser såsom omkostningsregnskaber, individuel beskatning, revision, nonprofit regnskab, skat ejendom og tegner sig for regeringen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Boise har den højeste befolkning i staten Idaho. Der er mange tekniske skoler at vælge imellem og 4 universiteter tilbyder 3-4 årig grad programmer.

Bogholderi Boise - Tag din MSc i Boise. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Boise State University College of Business & Economics
Boise, USA

Master of Science i regnskab på Boise State University er designet til at forberede kandidater til en karriere inden for bredere rammer for forretningsmæssige beslutninger.

Master of Science i regnskab på Boise State University er designet til at forberede kandidater til en karriere inden for bredere rammer for forretningsmæssige beslutninger. -
MSc
Fuldtid
på universitet
 
Boise State University College of Business & Economics
Boise, USA

Dette program er velegnet til studerende i erhvervslivet, der ønsker at blive kvalificeret til at sidde for CPA eksamen

Dette program er velegnet til studerende i erhvervslivet, der ønsker at blive kvalificeret til at sidde for CPA eksamen -
MSc
Fuldtid
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her