close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Illinois - Bogholderi-uddannelser i Illinois Bogholderi, Illinois

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.  Bogføring er den praksis en revisor, og interesserede studerende skal udfylde en nødvendig pensum.… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Bogføring er den praksis en revisor, og interesserede studerende skal udfylde en nødvendig pensum. En typisk uddannelse kan omfatte klasser i både regnskab og finansiering, og kan opnås ved institutioner over hele verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Bogholderi Illinois - Tag din MSc i Illinois. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign
Champaign, USA

Føj regnskab til din færdighed, og bliv forretningsleder på bare et år med denne toprangerede kandidatgrad i regnskab (MSA) fra Gies College of Business.

Føj regnskab til din færdighed, og bliv forretningsleder på bare et år med denne toprangerede kandidatgrad i regnskab (MSA) fra Gies College of Business. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her