close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Notre Dame - Bogholderi-uddannelser i Notre Dame Bogholderi, Notre Dame

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Bogføring refererer til hvervet en revisor. For at blive en, eleverne har brug for at tage en række relaterede klasser såsom omkostningsregnskaber, individuel… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Bogføring refererer til hvervet en revisor. For at blive en, eleverne har brug for at tage en række relaterede klasser såsom omkostningsregnskaber, individuel beskatning, revision, nonprofit regnskab, skat ejendom og tegner sig for regeringen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Notre Dame ligger i Indiana, USA. Notre Dame er hjemsted for højt rangeret universiteter, der betragtes som den førende forskningsinstitutter i USA. Sammen med akademisk ekspertise videregående uddannelsesinstitutioner i byen har opnået mange sejre i sport som godt.

Bogholderi Notre Dame - Tag din MSc i Notre Dame. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Notre Dame, USA

Master of Science i Bogføring programmet har konsekvent været rangeret i top ti i nationen. I øjeblikket er det rangeret nationalt som den sjette "Bedste Bogføring Program" fo ... +

Master of Science i Bogføring programmet har konsekvent været rangeret i top ti i nationen. I øjeblikket er det rangeret nationalt som den sjette "Bedste Bogføring Program" for 2012 med Public Accounting Report og er åben for nationale og internationale ansøgere, der har en bachelorgrad (eller det internationale fireårige tilsvarende) fra et akkrediteret kollegium eller universitet med en regnskabsmæssig koncentration ... -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her