close

Filtre

Se resultater

Bogholderi Philadelphia - Bogholderi-uddannelser i Philadelphia Bogholderi, Philadelphia

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.  Bogføring er den praksis en revisor, og interesserede studerende skal udfylde en nødvendig pensum.… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Bogføring er den praksis en revisor, og interesserede studerende skal udfylde en nødvendig pensum. En typisk uddannelse kan omfatte klasser i både regnskab og finansiering, og kan opnås ved institutioner over hele verden.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Bogholderi Philadelphia - Tag din MSc i Philadelphia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Holy Family University School of Business Administration
Philadelphia, USA

MSA-programmet er designet til at give studerende: De færdigheder og tekniske kompetencer, de har brug for i lederroller i regnskabsfaget. Omfattende, avancerede regnskabskurs ... +

MSA-programmet er designet til at give studerende: De færdigheder og tekniske kompetencer, de har brug for i lederroller i regnskabsfaget. Omfattende, avancerede regnskabskurser til professionelle karrierer inden for regnskab. Et solidt fundament af viden og professionalisme, som de vil bære gennem hele deres karriere. Et program, der fremmer kritisk tænkning, faglige værdier, tekniske færdigheder og ledelsesmuligheder. Opmuntring til at blive livslang elever og forfølge professionelle certificeringer. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her