MASTERSTUDIES

Branding i Danmark - Branding-uddannelser i Danmark Branding

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Branding er en specialisering af virksomhed, der falder ind under markedsføring. Det er studiet af, hvordan man skaber og fremme vare eller tjenesteydelse mærker, der er effektive og bæredygtige, ved hjælp af begreberne både reklame og kreativt design. Feltet kan også berøre elementer af strategi og distribution.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Branding i Danmark - Tag din MSc i Danmark. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Branding, Danmark Filter

Master i Brand Management og Marketing Communication

University of Southern Denmark
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Denne masterprofil fokuserer på markedsføring af kommunikationsprocesser fra virksomhedens til brandniveauet ved hjælp af avancerede socio-kulturelle teoretiske perspektiver p ...

Læs mere