MASTERSTUDIES

Brandvidenskab Europa - Brandvidenskab-programmer Brandvidenskab Europa

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Dem, der er interesseret i brandsikkerhed eller karriere i brandbekæmpelse, kan finde undersøgelsen af ​​brandvidenskab nyttig. Ved at dække det grundlæggende i brandforebyggelse, selve brandvidenskaben og efterforskningen af ​​efterspørgslen kan brandvidenskab være et bredt, men fokuseret studieområde.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Brandvidenskab Europa - Tag din Brandvidenskab Europa. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Brandvidenskab, Europa Filter

MSc i brandsikkerhedsteknologi

Lund University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette program arrangeres i samarbejde af tre førende europæiske forskningsuniversiteter: Ghent University, Lund University og University of Edinburgh. Sammen underviser vi stu ...

Læs mere