MASTERSTUDIES

Brandvidenskab i Sverige - Brandvidenskab-uddannelser i Sverige Brandvidenskab

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Ved hjælp af begreberne ingeniørvidenskab og videnskab fokuserer undersøgelsen af ​​brandvidenskab ofte på adfærd, virkninger, forebyggelse og årsager til brand. Desuden kan kurser i brandvidenskab dække både brandundersøgelse og ledelse fra beskyttelse mod håndtering af farlige materialer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Brandvidenskab i Sverige - Tag din MSc i Sverige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Brandvidenskab, Sverige Filter

MSc i brandsikkerhedsteknologi

Lund University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette program arrangeres i samarbejde af tre førende europæiske forskningsuniversiteter: Ghent University, Lund University og University of Edinburgh. Sammen underviser vi stu ...

Læs mere