MASTERSTUDIES

Byggeteknologi i Grækenland - Byggeteknologi-uddannelser i Grækenland Byggeteknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Et studieprogram inden for bygge- og anlægsteknik kan tjene godt studerende, der ønsker at søge beskæftigelse i bysektoren, og er en integreret del af design og opførelse af civil infrastruktur.

Grækenland udviklede deres uddannelsessystem med videregående uddannelse på toppen. Over 40% af alle grækere lever i Athen, og der er også her, de bedste muligheder for at forfølge en højere uddannelse er. Omkranset af Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet, Grækenland er en turist perle med en af ​​verdens 's fantastiske strande.

Byggeteknologi i Grækenland - Tag din MSc i Grækenland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byggeteknologi, Grækenland Filter

Civilingeniør og Byggeri

Mediterranean College, Athens
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Civilingeniør og Byggeri er en unik og særlig moderne studie, der omfatter viden fra alle områder relateret til Civil Engineer erhverv og indeholder moduler, der underviser de ...

Læs mere