MASTERSTUDIES

Byggeteknologi i Rusland - Byggeteknologi-uddannelser i Rusland Byggeteknologi

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Planlæg og administrer opførelsen af ​​infrastruktur med en videregående uddannelse inden for byggeri. Færdigheder og viden opnået fra en sådan grad kan give eleverne muligheder for karriere i den lokale og føderale regering.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Byggeteknologi i Rusland - Tag din MSc i Rusland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byggeteknologi, Rusland Filter

MSc i miljøteknik i bybyggeri

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
MSc
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Programmet forbereder specialister i bybygning, der er i stand til at løse miljøproblemer og anvende teknologier til miljøbeskyttelse. Programmet giver praktisk erfaring med f ...

Læs mere