close

Filtre

Se resultater

Byggeteknologi Milwaukee - Byggeteknologi-uddannelser i Milwaukee Byggeteknologi, Milwaukee

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. Planlæg og administrer opførelsen af ​​infrastruktur med en videregående uddannelse inden for byggeri. Færdigheder og viden opnået fra en sådan grad kan give eleverne muligheder for karriere… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Planlæg og administrer opførelsen af ​​infrastruktur med en videregående uddannelse inden for byggeri. Færdigheder og viden opnået fra en sådan grad kan give eleverne muligheder for karriere i den lokale og føderale regering.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Milwaukee er beliggende på den sydvestlige kyst af Lake Michigan. Milwaukee er kendt for sejlsport, windsurfing, kitesurfing, vandsportsfaciliteter langs Lake Michigan. Talrige højt rangeret universiteter og højere læreanstalter gør Milwaukee rangeret sjette i elevgruppe.

Byggeteknologi Milwaukee - Tag din MSc i Milwaukee. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Marquette University Opus College of Engineering
Milwaukee, USA

Civil-, byggeri- og miljøteknikafdelingen ved Marquette University er glad for at kunne annoncere tilgængeligheden af 5 ph.d.-stipendier gennem Department of Education Graduat ... +

Civil-, byggeri- og miljøteknikafdelingen ved Marquette University er glad for at kunne annoncere tilgængeligheden af 5 ph.d.-stipendier gennem Department of Education Graduate Assistance in Areas of National Need (GAANN) -programmet. Ansøgere, der viser økonomisk behov og har til hensigt at forfølge undervisning og forskerkarriere inden for vandinfrastruktur, opfordres til at ansøge. Kvinder og andre fra underrepræsenterede grupper i STEM-discipliner opfordres kraftigt til at ansøge. GAANN Fellows modtager et konkurrencedygtigt stipendium og finansiering til dækning af undervisningsomkostninger. Stipendierne får uddannelse og erfaring i både undervisning og forskning. Fellowship startdato skal være januar 2020 til januar 2021. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her