MASTERSTUDIES

Civilingeniør Leuven - Civilingeniør-uddannelser i Leuven Civilingeniør, Leuven

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Belgien tilbyder en markedsorienteret højere niveau uddannelse, der er baseret på færdigheder og innovation. Landets 's videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder en interaktiv samtidig forskningsorienteret universitetsuddannelse før tiltrædelsen af ​​arbejdsmarkedet.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Civilingeniør Leuven - Tag din MSc i Leuven. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Leuven Filter

Master of Civil Engineering Technology (Gent)

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Bygget på et solidt fundament inden for konstruktionsdesign og strukturel innovation, udstyrer KU Leuven Master i civilingeniørteknologi dig med de nødvendige færdigheder og v ...

Læs mere