MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Belgien - Civilingeniør-uddannelser i Belgien Civilingeniør

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Civilingeniør i Belgien - Tag din MSc i Belgien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Civilingeniør, Belgien Filter

Civilingeniør Civilingeniør

Vrije Universiteit Brussel
MSc
20 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
31 Mar 2021
Engelsk
på universitet

Hovedformålet med dette program er en dybdegående forståelse af de vigtigste aspekter ved analyse og design af alle former for avancerede bærende konstruktioner samt materiale ...

Læs mere

Master of Civil Engineering Technology (Gent)

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Bygget på et solidt fundament inden for konstruktionsdesign og strukturel innovation, udstyrer KU Leuven Master i civilingeniørteknologi dig med de nødvendige færdigheder og v ...

Læs mere

Master i Videnskab i Arkitektonik

Vrije Universiteit Brussel
MSc
20 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
31 Mar 2021
Engelsk
på universitet

Master of Science i Arkitektur træner designere til at realisere synergien mellem ingeniør og arkitektur discipliner.

Læs mere