MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Finland - Civilingeniør-uddannelser i Finland Civilingeniør

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Civilingeniør i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Civilingeniør, Finland Filter

Kandidatuddannelse i vandteknologi

LUT University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Hver dag udledes to millioner tons spildevand og spildevand fra industri og landbrug i vandområderne. Vandbehandling er utilstrækkelig mange steder i verden, og lovgivningen v ...

Læs mere

Master of Science i byggeteknologi

Aalto University
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i bygningsteknologi uddanner fremtidige ledere, der problemfrit fusionerer videnskab og menneskecentreret design for at hjælpe overgangen til et smartere b ...

Læs mere