close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Gif-sur-Yvette - Civilingeniør-uddannelser i Gif-sur-Yvette Civilingeniør, Gif-sur-Yvette

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Civilingeniør Gif-sur-Yvette - Tag din MSc i Gif-sur-Yvette. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
International Institute of Nuclear Energy I2EN
Gif-sur-Yvette, Frankrig

Dette kursus fokuserer på civilingeniøraspekter af atomkraftværker, højrisikoanlæg og bygninger udsat for belastninger, fra design og konstruktion til nedlukning.

Dette kursus fokuserer på civilingeniøraspekter af atomkraftværker, højrisikoanlæg og bygninger udsat for belastninger, fra design og konstruktion til nedlukning. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her