MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Grækenland - Civilingeniør-uddannelser i Grækenland Civilingeniør

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

 

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Civilingeniør i Grækenland - Tag din MSc i Grækenland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Civilingeniør, Grækenland Filter

Civilingeniør og Byggeri

Mediterranean College, Athens
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Civilingeniør og Byggeri er en unik og særlig moderne studie, der omfatter viden fra alle områder relateret til Civil Engineer erhverv og indeholder moduler, der underviser de ...

Læs mere