MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Kasakhstan - Civilingeniør-uddannelser i Kasakhstan Civilingeniør

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Civilingeniør i Kasakhstan - Tag din MSc i Kasakhstan. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Civilingeniør, Kasakhstan Filter

M.Sc. i Mining Engineering

Nazarbayev University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Science (MSc) i gruveteknologi er et specialiseret ph.d.-program, der tilbydes af School of Mining and Geosciences (SMG) Department of Mining Engineering på Nazarbay ...

Læs mere

M.Sc. i civil- og miljøteknik

Nazarbayev University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Programmet Master of Science in Civil and Environmental Engineering giver en omfattende teknologisk og videnskabelig forberedelse til ingeniører i følgende fire centrale områd ...

Læs mere