close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Suzhou - Civilingeniør-uddannelser i Suzhou Civilingeniør, Suzhou

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler o… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

Denne by er en historisk og kulturelt centrum i Kina. En stor del af kulturen er blevet påvirket af antallet af uddannelsesinstitutioner placeret her. De forskellige mennesker, der kommer for at studere i skoler som University of Science and Technology i Suzhou har gjort byen mere levende og smukt.

Civilingeniør Suzhou - Tag din MSc i Suzhou. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
西交利物浦大学
Suzhou, Kina

MSc Civil Engineering-programmet inkorporerer alle moderne nøgleelementer inden for ingeniørdesign i det byggede miljø. MSc Civil Engineering-programmet omfatter forskningsled ... +

MSc Civil Engineering-programmet inkorporerer alle moderne nøgleelementer inden for ingeniørdesign i det byggede miljø. MSc Civil Engineering-programmet omfatter forskningsledet undervisning, hvor de studerende engageres aktivt ved at udføre tekniske opgaver, enten i form af gruppearbejde eller individuelle projekter. . -
MSc
Fuldtid
18 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her