MASTERSTUDIES

Civilingeniør Suzhou - Civilingeniør-uddannelser i Suzhou Civilingeniør, Suzhou

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

Denne by er en historisk og kulturelt centrum i Kina. En stor del af kulturen er blevet påvirket af antallet af uddannelsesinstitutioner placeret her. De forskellige mennesker, der kommer for at studere i skoler som University of Science and Technology i Suzhou har gjort byen mere levende og smukt.

Civilingeniør Suzhou - Tag din MSc i Suzhou. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Suzhou Filter

Civilingeniør Civilingeniør

西交利物浦大学
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 måneder
15 Jun 2021
Engelsk
på universitet

MSc Civil Engineering-programmet inkorporerer alle moderne nøgleelementer inden for ingeniørdesign i det byggede miljø. MSc Civil Engineering-programmet omfatter forskningsled ...

Læs mere