MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Kina - Civilingeniør-uddannelser i Kina Civilingeniør

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Civilingeniør i Kina - Tag din MSc i Kina. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Civilingeniør, Kina Filter

Civilingeniør Civilingeniør

西交利物浦大学
MSc
<
Fuldtid
<
18 måneder
Engelsk
på universitet

MSc Civil Engineering-programmet inkorporerer alle moderne nøgleelementer inden for ingeniørdesign i det byggede miljø. MSc Civil Engineering-programmet omfatter forskningsled ...

Læs mere