MASTERSTUDIES

Civilingeniør Semenyih - Civilingeniør-uddannelser i Semenyih Civilingeniør, Semenyih

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Civilingeniør Semenyih - Tag din MSc i Semenyih. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Semenyih Filter

Civilingeniør Civilingeniør

University of Nottingham Malaysia
MSc
<
Fuldtid
English (UK)
på universitet

Vores MSc Civil Engineering giver et omfattende studieprogram på tværs af en række fagområder. Du foretrækker muligvis at vælge en mere specialiseret tilgang ved at vælge spec ...

Læs mere