MASTERSTUDIES

Civilingeniør Gdańsk - Civilingeniør-uddannelser i Gdańsk Civilingeniør, Gdańsk

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

 

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Gdansk Byen er placeret på den baltiske kyst og er centrum for hovedstadsområdet. Med sine 3 universiteter og 11 gymnasier studerende kan tilmelde sig i flere kurser af videnskab og teknologi. Universiteterne tilbyder høj standard uddannelse i et sundt miljø.

Civilingeniør Gdańsk - Tag din MSc i Gdańsk. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Gdańsk Filter

Civilingeniør Civilingeniør

Gdańsk University of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Programmet giver de studerende mulighed for at opnå detaljeret og avanceret viden om forskellige aspekter relateret til civilingeniør. Det inkluderer følgende emner: Matematik ...

Læs mere