MASTERSTUDIES

Civilingeniør Gliwice - Civilingeniør-uddannelser i Gliwice Civilingeniør, Gliwice

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Civilingeniør Gliwice - Tag din MSc i Gliwice. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Gliwice Filter

MSc i minedrift og geologi

Silesian University Of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Studerende tilegner sig en generel viden om tekniske emner, informationsteknologier samt specialiserede tekniske og sociale emner. De får praktiske færdigheder, der er nødvend ...

Læs mere