MASTERSTUDIES

Civilingeniør Szczecin - Civilingeniør-uddannelser i Szczecin Civilingeniør, Szczecin

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

 

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Tjener som den vigtigste havneby i landet, er Szczecin kendt for de bedste uddannelsesinstitutioner. Byen er hjemsted for en række af videnskab, medicin og IT universiteter som University of Szczecin, West Pomeranian University of Technology og Pomeranian Medical University.

Civilingeniør Szczecin - Tag din MSc i Szczecin. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Civilingeniør, Szczecin Filter

MSc i civilingeniør - hovedfag i ingeniørstrukturer

West Pomeranian University of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Hoved opmærksomheden i denne hovedvej lægges på at uddanne en moderne bygningsingeniør, klar til at arbejde i et internationalt byggefirma, fx: Komplekse beton- og metalkonstr ...

Læs mere

MSc i civilingeniør - hovedfag i international konstruktionsstyring

West Pomeranian University of Technology
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Denne hovedfokus er koncentreret om konstruktionsledelsesfærdigheder i et internationalt miljø, fx: Anvendt konstruktionsstyring, International budstyring, sociale aspekter i ...

Læs mere