MASTERSTUDIES

Civilingeniør i Portugal - Civilingeniør-uddannelser i Portugal Civilingeniør

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Civilingeniør i Portugal - Tag din MSc i Portugal. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Civilingeniør, Portugal Filter

Civilingeniør

University of Algarve
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

MSc i civilingeniør har til formål at give en professionel specialisering ved at udvikle de tekniske og videnskabelige kapaciteter hos indehaverne af en 1. cyklus inden for ci ...

Læs mere