MASTERSTUDIES

Civilingeniør Luleå - Civilingeniør-uddannelser i Luleå Civilingeniør, Luleå

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Luleå er en kystby i det nordlige Sverige. Det er beliggende i Norrbottens len og har over 44.000 indbyggere. Det er hjemsted for Luleå University of Technology.

Civilingeniør Luleå - Tag din MSc i Luleå. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Luleå Filter

MSc i civilingeniør med speciale i minedrift og geoteknik

Luleå University of Technology
MSc
30 Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Er du interesseret i geoteknisk og mineteknik? Vil du have tekniske værktøjer, der er vigtige for udviklingen af vores fremtidige samfund? Derefter passer dette toårige univer ...

Læs mere