close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Bradford - Civilingeniør-uddannelser i Bradford Civilingeniør, Bradford

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Civilingeniør Bradford - Tag din MSc i Bradford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Bradford
Bradford, Det Forenede Kongerige

Dette teknisk fokuserede kandidatuddannelse giver dig den dybtgående viden, du har brug for til at designe innovative strukturer; styre byggeri i det byggede miljø redegøre fo ... +

Dette teknisk fokuserede kandidatuddannelse giver dig den dybtgående viden, du har brug for til at designe innovative strukturer; styre byggeri i det byggede miljø redegøre for konsekvenserne af jordskælv og jordudfordringer. Programmet understøttes af vores stærke branchelinks. Ingeniørhøjskolen har et rådgivende råd fra industrien, der består af repræsentanter fra førende organisationer inden for ingeniørbranchen, der informerer om læseplanlægning og forskning. Flere medlemmer af bestyrelsen afholder foredrag, giver besøg på stedet og mentor og potentielt ansætter vores studerende. -
MSc
Fuldtid
12 - 15 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder