MASTERSTUDIES

Civilingeniør Bradford - Civilingeniør-uddannelser i Bradford Civilingeniør, Bradford

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Civilingeniør Bradford - Tag din MSc i Bradford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Bradford Filter

MSc i avanceret civil- og strukturteknik

University of Bradford
MSc
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;15 måneder
Engelsk
på universitet

Dette teknisk fokuserede kandidatuddannelse giver dig den dybtgående viden, du har brug for til at designe innovative strukturer; styre byggeri i det byggede miljø redegøre fo ...

Læs mere