MASTERSTUDIES

Civilingeniør London - Civilingeniør-uddannelser i London Civilingeniør, London

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Civilingeniør London - Tag din MSc i London. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Civilingeniør, London Filter

Civilingeniør Civilingeniør

City University of London
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;28 måneder
Engelsk
på universitet

Udvikle dine viden, design og analyse færdigheder, engagere sig med moderne udfordringer inden for strukturteknik og omdanne din faglige profil med denne akkrediterede teknisk ...

Læs mere

Mester energi og opbygning af systemer

Hochschule Biberach University Of Applied Science
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Tysk
på universitet

Kandidatuddannelsen Energi og Building Systems (EGS) er bekymret over den kraftige stigning i de seneste år, miljø-, energi- og klimatiske krav til konstruktion, opførelse og ...

Læs mere