close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Nottingham - Civilingeniør-uddannelser i Nottingham Civilingeniør, Nottingham

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanal… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Civilingeniør Nottingham - Tag din MSc i Nottingham. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Det Forenede Kongerige

Dette kursus giver et omfattende civilingeniørstudie på tværs af en række fagområder.

Dette kursus giver et omfattende civilingeniørstudie på tværs af en række fagområder. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Det Forenede Kongerige

Denne fuldtidsuddannelse giver faglig teknisk viden og færdigheder til studerende, der ønsker at specialisere sig inden for strukturteknik.

Denne fuldtidsuddannelse giver faglig teknisk viden og færdigheder til studerende, der ønsker at specialisere sig inden for strukturteknik. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder