MASTERSTUDIES

Civilingeniør Nottingham - Civilingeniør-uddannelser i Nottingham Civilingeniør, Nottingham

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

En disciplin professionel ingeniør, civilingeniør har at gøre med at designe, konstruere og vedligeholde menneskeskabte strukturer såsom dæmninger, kanaler og veje. Udtrykket "civil" anvendes til at skelne dette felt fra ingeniørtropper.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

Civilingeniør Nottingham - Tag din MSc i Nottingham. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Civilingeniør, Nottingham Filter

Civilingeniør Civilingeniør

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette kursus giver et omfattende civilingeniørstudie på tværs af en række fagområder.

Læs mere

MSc Strukturteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Denne fuldtidsuddannelse giver faglig teknisk viden og færdigheder til studerende, der ønsker at specialisere sig inden for strukturteknik.

Læs mere