MASTERSTUDIES

Civilingeniør Dundee - Civilingeniør-uddannelser i Dundee Civilingeniør, Dundee

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Civil Engineering er en af ​​disciplinerne professionelle ingeniør, der beskæftiger sig med skabelsen af ​​civile anvendte strukturer fra konceptualisering igennem til bygning og vedligeholdelse. Både offentligt finansieret regeringer og private virksomheder er involveret i anlægsarbejder.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Dundee, en af ​​de større byer i Skotland, har en studerende befolkning på cirka 17 tusinde. Der er tre universiteter og et kollegium, og de er kendt for forskning i biomedicinske områder, onkologi og computerspil.

Civilingeniør Dundee - Tag din MSc i Dundee. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Dundee Filter

Civilingeniør Civilingeniør

University of Dundee
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
01 Sep 2021
Engelsk
på universitet

Udvikl dine evner, viden og forståelse inden for en række tekniske emner, såsom geoteknisk teknik og bæredygtighed, sammen med vigtige emner som sundhed og sikkerhed og miljøl ...

Læs mere