MASTERSTUDIES

Civilingeniør Stoke Gifford - Civilingeniør-uddannelser i Stoke Gifford Civilingeniør, Stoke Gifford

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Feltet af anlægsarbejder er dette navn, fordi den beskæftiger sig med design og bygningskonstruktioner, der bruges af dagligdags civile, såsom veje og broer. Anlægsarbejder har mange specialer, der spænder fra miljøet til transport.

 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Civilingeniør Stoke Gifford - Tag din MSc i Stoke Gifford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Stoke Gifford Filter

Civilingeniør Civilingeniør

University Of the West Of England, Bristol
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Fra bygning af broer til vedligeholdelse af transportnetværk står civile ingeniører bag nogle af de mest markante fremskridt i den måde, vi interagerer og fungerer som et samf ...

Læs mere