close

Filtre

Se resultater

Civilingeniør Cardiff - Civilingeniør-uddannelser i Cardiff Civilingeniør, Cardiff

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.  Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkni… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Personer med interesse for byggeri og vedligeholdelse af infrastrukturen for den almindelige befolkning ofte vælger at blive uddannet inden for anlægsarbejder. Nogle specialisering præferencer anlægsarbejder omfatter miljø, jordskælv og teknik vandressourcer.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Cardiff er hovedstaden i Wales, med en ternet sproghistorie, der resulterede i mange sprogskoler. Det har forskellige universitetshospitaler, fire store institutioner for videregående uddannelser, flere akademier og ca 44 tusind højt uddannelsesniveau studerende.

Civilingeniør Cardiff - Tag din MSc i Cardiff. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Cardiff University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

MSc i civilingeniør er designet til at give specialiseret, postgraduate uddannelse på tværs af hele spektret af civilingeniør.

MSc i civilingeniør er designet til at give specialiseret, postgraduate uddannelse på tværs af hele spektret af civilingeniør. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 
Cardiff University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

MSc'en i konstruktionsteknologi er designet til at give specialiseret, postgraduate uddannelse på tværs af udvalgte aspekter af konstruktionsteknologi.

MSc'en i konstruktionsteknologi er designet til at give specialiseret, postgraduate uddannelse på tværs af udvalgte aspekter af konstruktionsteknologi. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder